Eskilstuna Guif får miljonstöd

Eskilstuna Guif får miljonstöd

Sparbanken Rekarne meddelade för ett par veckor sedan att man kommer gå in som storsponsor i Eskilstuna United som tagit steget upp i Damallsvenskan. Nu är det dags för handbollsklubben Eskilstuna Guif att få miljonbelopp från banken som nu väljer att satsa på Elitidrotten i Eskilstuna. Banken som även kommer bli Guifs största sponsor.
–  Vi både vill och kan göra skillnad för elitidrotten i Eskilstuna och Strängnäs kommun, säger Mats Bengtsson VD Sparbanken Rekarne i ett pressmeddelande.

Detta avtal betyder att Sparbanken Rekarne blir ensam tröjsponsor och kommer pumpa in minst 12 miljoner på tre år.
Målet är att få upp Eskilstuna Guifs damlag och att herrlaget skall kunna utmana toppskiktet i den högsta divisionen.
–   Den här utökade satsningen på handbollen för både damer och herrar ligger väl i linje med bankens ambition att ta en aktiv del i regionens positiva utveckling, säger Bengtsson fortsättningsvis i pressmeddelandet.

Share