Ny chef över Eskilstunas arenor

Ny chef över Eskilstunas arenor

Mattias Albers blir ny avdelningschef för kultur- och fritidsförvaltningens enhet för arenor och föreningsstöd från 1 februari 2014. Han lämnar då sitt nuvarande uppdrag som chef för Ung Fritid. Mattias har varit tillförordnad chef på halvtid för arenor och föreningsstöd sedan i september 2013.

Lena Rehnholm kommer att fortsätta som tillförordnad chef för Ung Fritid under rekryteringsperioden av ny chef.
–   Jag är mycket nöjd och glad att Mattias Albers nu tar över chefskapet för arenor och föreningsstöd. Han är en trygg och stabil person med erfarenhet och bred kompetens. Hans ledarskap präglas av en positiv syn på medarbetarskapet och jag är övertygad om att Mattias har de egenskaper som behövs för att genomföra de åtaganden och uppdrag som arenor och föreningsstöd står inför, säger Eva Königsson, förvaltningschef på kultur- och fritidsförvaltningen.

– Jag känner mig stolt över att få ta vid och driva arenor och föreningsstöd vidare tillsamman med alla medarbetare. Jag har haft förmånen att få varit tillförordnad chef på halvtid under hösten. Under den tiden har jag lärt känna organisationen och fått en mycket positiv bild av verksamheten. Det känns oerhört roligt och stimulerande att få börja arbeta med de olika verksamheterna ”på riktigt”, säger Mattias Albers.

Share