Johansson lämnar United

Johansson lämnar United

Eskilstuna United offentliggjorde under lördagsmorgonen på sin hemsida att Elina Johansson lämnar klubben.
2013 blev det 19 matcher för Elina i United-tröjan och åtta mål. Nu väljer hon att satsa på sin civilkarriär och kommer därmed inte vara med i satsningen i Damallsvenskan.
–  Det har varit ett extremt svårt val och det känns tråkigt att behöva tacka nej till United. Bästa minnet från årets säsong är när det blev klart att vi gick upp i Damallsvenskan men också när vi mötte AIK på hemmaplan med det fantastiska publikstödet vi hade, det glömmer jag aldrig, säger hon till klubbens hemsida.

Elina har redan en ny klubb klar till den kommande säsongen. Det är Stockholmslaget Hammarby hon kommer representera:
–  Jag har fått en väldigt positiv bild av Hammarby som klubb, det ska bli väldigt spännande och roligt att spela här under 2014. Jag försöker varje år överträffa mig själv och har kommit till Hammarby för att göra fler mål än i år, säger hon i ett pressmeddelande.

Share