Stabil Guifseger mot IFK Skövde

Stabil Guifseger mot IFK Skövde

Eskilstuna Guif tar åter en stabil seger i Handbollens elitserie. Idag besegrades IFK Skövde i Eskilstuna Sporthall inför 1848 personer innan det är dags att gå på landslagsuppehåll i cirka en månad. 

Eskilstuna Guif tog ledningen från start och IFK Skövde hann endast att reducera en gång. Sedan drog Eskilstunas handbollsstolthet ifrån och kunde ha en tämlig komfortabel ledning i halvtid mot gästerna från Västergötland med 16-11. Därefter fortsatt Eskilstuna Guif mala på med sina stabila andra halvlekar och kunde därmed ta sin tredje raka seger. 31-21 vinner Eskilstuna Guif med och placerar sig på en fjärdeplats i tabellen.

Målskyttar Eskilstuna Guif:
Daniel Pettersson, 6 mål.
Heimir Oli Heimission, 5.
Mathias Tholin, 5.
Richard Blank, 4.
Daniel Ekman, 4.
Viktor Östlund, 3.
Alexander Stenbäcken, 1.
Fredrik Gustafsson, 1.
Helge Freiman, 1.
Rickard Åkerman, 1.

Publik: 1848 personer.

Share