Stökig inledning på det nya året

Stökig inledning på det nya året

Inledningen på det nya året började som bekant med ett färgsprakande fyrverkeri från strömsholmen i Eskilstuna. Sen började firande ordentligt bland dom tusentalet besökare som var i centrum för att fira in det nya året tillsammans med vänner och familj.

Men redan vid 00.30 kom det in rapporter via sociala medier som Twitter och Facebook om bråk och besök på Mälarsjukhuset. En man skriver ”Sitter på aktuen, väntar på att de ska plocka grus ur huvudet på mig. Tack som fan du som gjorde det!”

Polisen rapporterar

01.00 inträffade en misshandel på Norr i Eskilstuna. En 19-årig kvinna och hennes väninnor mötte en för dem okänd man. Mannen gick till angrepp med en glasflaska och 19-åringen fick mottaga ett slag i bakhuvudet. Gärningsmannen är ej gripen på onsdagsmorgonen vid 9-tiden.

03.05 var en man född -91 på väg hem från krogen. Han ser då två killar som bråkar med en tjej. När han skall gå emellan och avstyra bråket blir han själv slagen och sparkad så han faller till marken. Händelsen utspelade sig i Nyfors. Ingen gärningsman är i skrivande stund gripen för misshandeln.

05.00 inträffade en singelolycka på Folkestaleden, Eskilstuna. En personbil, med tre yngre personer i, körde av oklar anledning av vägen och in i en stolpe. Två personer har förts till sjukhus. Deras skador är oklara i nuläget.

Totalt har 17 personer omhändertagits för LOB i sörmland under natten.

Share