Nya bostäder i Nyfors

Bostadsbristen i Eskilstuna är ett problem, Lundbergs drar nu sitt strå till stacken och bygger om ett tidigare äldreboende mitt i Eskilstuna till moderna hyresrätter.
Bostäderna beräknas vara klara för inflyttning under april månad. Det blir framför allt lite mindre hyreslägenheter som kan tilltala yngre hyresgäster eller personer som behöver pendla till Stockholm, Västerås eller annan ort. Men också en äldre generation som vill lämna villan för en lägenhet centralt. Hela fastigheten kommer att vara rökfri.

– Vi vill bidra till att skapa nya attraktiva boendemiljöer i kommunen, säger Peter Whass, VD på Fastighets AB L E Lundberg.

Nyfors är ett sådant område, där vi nu bygger lägenheter med hög standard.  Vi är övertygade om att Nyfors är ett intressant område. Våra nya bostäder i kvarteret Floretten ligger alldeles i utkanten av Nyfors och mycket nära centrum. Läget kan knappast bli bättre med centrum, högskolan och centralstationen några hundra meter bort. Lundbergs tillför med denna satsning 63 helt nya bostäder i kommunen och detta är ett av flera möjliga ny- och ombyggnadsprojekt de närmaste åren.

Share