Best Pairs till Smedstadion?

Best Pairs till Smedstadion?

Smederna Speedwayförening meddelar idag via ett pressmeddelande att man fått en förfrågan från företaget One Sport att arrangera ”Speedway Best Pairs”. Klubben kommer med största sannolikhet få arrangera en av tre deltävlingar i 2014 års upplaga.

Så här beskriver klubben tävlingen:
Det cirkulerar en del rykten på sociala medier angående att vi kommer arrangera en deltävling, det stämmer till viss del då vi fått en förfrågan om att arrangera den.
Inget är dock klart än, vi måste ha ett bra samarbete med kommunen om vi ska orka med att arrangera denna tävling, som skall sändas på Eurosport som når ut till ca 70 miljoner tittare över hela världen. Så fort det blir en förändring i vårt läge kommer vi meddela detta till funktionärer, media och fans.

Klubben meddelar även idag att sportchefen Jimmy Jansson är klar för en fortsättning i klubben.
– Vi kommer satsa och gå för att upprepa fjolårets resultat med att ta oss till semifinal. Nu vet jag att det inte är många som tror på oss och antagligen undrar om jag slagit i huvudet, men jag har en stark tro på vårt lag och vi kommer vara riktigt starka hemma på Smedstadion, detta kommer vi visa i sommar, säger Jimmy i ett pressmeddelande.

Share