Guif slipper Källman

Guif slipper Källman

På torsdag ”slipper” Eskilstuna Guif landslagsspelaren Jonas Källman då han är klar för en ny klubb.

Affären blev officiell under dagen av hans numera före detta klubb IFK Skövde. Källman är klar för en europeisk toppklubb och beger sig dit med omedelbar verkan. I och med denna affär så får Skövde ett bra tillskott i kassan.
— Vi har fått ett flertal förfrågningar om att köpa loss Jonas under en längre tid. Nu var det kort om tid innan transferfönstret i Europa stänger och vi fick ett bud som gör att detta blir en bra affär både för IFK och Jonas, säger IFK Skövdes klubbchef Bosse Andersson i ett pressmeddelande.

Det är i dagsläget oklart för allmänheten vilken klubb Källman kommer representera, då IFK Skövde inte lämnar ut några detaljer vilken klubb han är klar för. Men saken är klar att Skövde är väldigt nöjda med Jonas tid i klubben.
Jonas har tillfört laget och svensk handboll mycket under sin tid här. Våra unga spelare i IFK Skövde har fått spela och träna med en av svensk handbolls största stjärnor, säger Robert Arrhenius, spelande tränare i IFK Skövde.

I och med denna affär så slipper Guif landslagsspelaren under torsdagens match som spelas i Skövde Arena.

Share