Stökig natt

Lördagsnatten var stökig i Eskilstuna och flertalet incidenter skedde inom loppet av bara några timmar.

02.00 får polisen det första larmet om att en man blir hotad med kniv och hans kompisar blir misshandlade av ett okänt antal personer.

Tre minuter över 02 skedde ett kort efterföljande i Eskilstuna. En bil försökte åka ifrån polisen. Bilen stannade vid idrottsplatsen i Fröslunda och alla tre personer i bilen sprang därifrån. Polispatruller spårade upp alla tre. Föraren är bl.a misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri och olovlig körning. De övriga två är ej misstänkta för brott.

Runt 02.15 var det dags för nästa fall för polisen. En man misstänks för att köra rattfull och greps.

02.31 blir en man misshandlad på Nygatan av okända gärningsmän. Knappa tre minuter efter misshandeln äger ett stort slagsmål rum på Burger King i centrala Eskilstuna. När polisen kommer till platsen hade bråket lugnat ner sig och en person blev omhändertagen för fylleri.

Share