Fortsatt succé för Henderson

Fortsatt succé för Henderson

Eskilstunabon Daniel Hendersons succé fortsätter, i helgen blev det 25 nya poäng för 22-åringen.

Denna helg har inneburit två matcher. En i Gävle och en på ”hemmaplan” i Norrköping. Under lördagen så blev det 13 poäng för Daniel i Gästrikland och totalt 17 poäng för Varglaget som fick se sig besegrade av övriga deltagande lag.

Men i dag var det dags för ny seriematch och chans till revansch för Vargarna på hemmaplan. Henderson kunde börja på bästa möjliga sätt och köra in fyra heatsegrar på fyra heat, men i det avslutande heatet blev det dessvärre en krasch i ledningen. Daniel hamnade till slut på 12 poäng på sina fem heat och Varglaget körde ihop totalt 18 som innebar en fjärdeplats i seriematchen.

Det är dock inte nog med glädjebeskeden för isracingens framtidslöfte. Nu står det klart att han kommer få representera Sverige i det nordiska mästerskapet som avgörs i början av mars i grannlandet Finland.

Share