Guif segrade över Alingsås

Guif segrade över Alingsås

Eskilstuna Guif blev under söndagen gästade av Alingsås i Sporthallen, något som blev en nervkittlande match. Gästerna ledde med slutminuterna kvar, men Eskilstunas handbollsstolthet kunde vända och vinna.

Inför de 1716 åskådarna i Sporthallen så hade Guifs Richard Åkerman show. Åkerman stod för sju mål och var en av hemmalaget Guifs målfarligaste och bästa spelare på planen. Hos gästerna så var det Pontus Johansson som var målfarligast. Det var en jämn akt mellan lagen från start och efter en halvlek stod det 15-15. Därefter följde varandra lagen tätt inpå, tills det var fyra sekunder kvar av matchen då Guif kunde avgöra.

Målskyttar Eskilstuna Guif:
Richard Åkerman 7 mål, Helge Freiman 5, Viktor Östlund 4, Heimir Oil Heimisson 3, Richard Blank 3, Daniel Pettersson 2, Mathias Tholin 2, Alexander Stenbäcken 1.

Share