Kommunen startar bildtävling

Kommunen startar bildtävling

På alla hjärtans dag startar Eskilstuna kommun en bildtävling på Instagram där du har möjlighet att vinna ett valfritt evenemang under 2014 på Lokomotivet tillsammans med en vän. Tävlingen går ut på att visa och dela din kärlek till Eskilstuna genom att ladda upp bilder på Instagram under taggen #weloveeskilstuna. Tävlingen pågår från den 14 februari fram till den 27 mars.

Tävlingen är en del i att Eskilstuna är en av 33 finalister i Världsnaturfondens tävling Earth Hour City Challenge. Här har staden möjlighet att vinna utmärkelsen We Love Cities Award som handlar om att engagera medborgare och via sociala medier visa sin kärlek till Eskilstuna och dessutom bidra med förslag på miljöförbättringar. Genom bildtävlingen vill vi lyfta engagemanget i Eskilstuna men också få möjlighet att vinna priset. Du kan hjälpa Eskilstuna att vinna genom att delta i bildtävlingen samt rösta och lämna förslag på miljöförbättringar på sidan www.welovecities.org/eskilstuna. På sidan har också hela världen möjlighet att se dina bilder och här kan du se vad andra har lagt upp under taggen #weloveeskilstuna.

För att vara med i bildtävlingen måste du först och främst ha ett Instagram-konto och tagga dina bilder med #weloveeskilstuna samt Eskilstuna kommuns Instagram-konto @etunakommun. Den bild som på söndagen varje vecka har fått flest gilla på Instagram blir Eskilstuna kommuns omslagsbild på Facebook och går direkt till final. Vinnaren utses sedan av en jury och presenteras den 29 mars under evenemanget Earth Hour. För att kunna vara med i tävlingen behöver du ha en öppen profil på ditt Instagram-konto annars finns det ingen möjlighet att se dina bilder. Var sedan med och sprid kärlek till Eskilstuna och lägg upp dina finaste naturbilder, stadsbilder, hemmabilder eller varför inte matbilder med taggen #weloveeskilstuna och @etunakommun.

Share