Guif besegrade Ystad

Guif besegrade Ystad

Eskilstuna Guif fortsätter att vara obesegrade under 2014 — efter en ytterligare komfortabel insats i herrarnas Elitserie.

I halvtid ledde Eskilstunakillarna med 10-12, men i den andra halvleken kunde man dra ifrån och vinna med betryggande 21-27. Mycket berodde på Richard Larsson (bilden) som storspelade när han fick chansen i Guif-kassen. En spelare som skall nämnas för sin insats likaså, är Mathias Tholin som för övrigt blev målbäst med fem stycken i Guif. I och med dagens seger parkerar man på en andraplats i tabellen, dock en match mer spelad än serietrean Lugi och seriefyran Alingsås som ligger en respektive två poäng bakom Eskilstunalaget.

Målskyttar Eskilstuna Guif:
Mathias Tholin 5 mål, Rickard Åkerman 4, Heimir Oil Heimisson 4, Daniel Pettersson 4, Richard Blank 3, Alexander Stenbäcken 2, Viktor Östlund 2, Daniel Ekman 1, Jesper Lindgren 1, Helge Freiman 1.

Share