Tjuvar tog fotbollstränares bil

En tränare för ett knattelag i fotboll i Eskilstuna blev bestulen på både hem- och bilnycklar från omklädningsrummet på Skiftingeskolan och när han kom ut på parkeringen upptäcktes att tjuvarna också tagit hans bil. 

Det drabbade laget är Eskilstuna City som under vintern tränar inomhus i Skiftingeskolan. Någon gång mellan kl 16-17 på söndagen, tog sig någon på okänt sätt in i omklädningsrummet på Skiftingeskolan och plockade åt sig ett flertal nycklar.
Den ena tränaren blev av med sin bilnyckel och tvingades bärga bilen till en verkstad då reservnyckeln inte fungerade.
 Minst en förälder blev av med sina hemnycklar. Den andra tränaren  drabbades värst och blev av med hemnycklar, bilnycklar och även själva bilen. Den stulna bilen är en röd Volvo V70 -09 med regnr HLX 140. Ytterdörren till skolan låses alltid kl 16, så också igår. Om någon ser bilen så ring polisen, 11414.

 

Share