Webb-TV: Åkesson i Eskilstuna

Eskilstuna fick idag celebert besök genom Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson på bibliotekstorget. Väl på plats var det många nyfikna själar som var där för att visa sitt missnöje och även vara där för att visa sina sympatier med Sverigedemokraterna.

Väl på plats så delade Sverigedemokraterna ut flygblad, likaså Ung Vänster som var på plats för att visa sig själva samt visa sitt missnöje till Sverigedemokraternas politik. I Sverigedemokraternas flygblad så vill man bland annat fördubbla landets försvar, tredubbla antalet poliser, fördubbla vårdplatser och även slopa löneavgiften för småföretagare.

I inslaget ovan kan ni bevittna intervjuer med Ung Vänsters distriktsordförande Shahow Kakavandy och Sverigedemokraterna Ungdoms distriktsordförande Axel Heder.

Share