Guifseger mot Lugi

Guifseger mot Lugi

Eskilstuna Guifs är fortsatt obesegrade 2014. Idag besegrades Lugi med 23-22 inför 1805 åskådare i Eskilstuna Sporthall.

Guif kommer ut starkt i Eskilstuna Sporthall och vill verkligen visa vilka som det är som bestämmer inledningsvis. Gästerna från Lund spelar smart och sätter press på GUIF-försvaret som ger två straffkast. Lugi är hundraprocentiga på straffkasten och därmed äta ikapp underläget. Det är två lag som följer varandra längs den första halvleken i en oerhört jämn akt. Båda lagens målvakter står för bra insatser och håller tätt bakåt. Efter trettio spelade minuter så följde lagen varandra och ställningen var 12-12 i Eskilstuna Sporthall.
— Det svänger åt båda hållen, säger Guifs Daniel Pettersson till Svenskaspel.se.

Den andra halvleken är likt den första med två lag som följer varandra. Det är fortsatt max en-två bollar som följer lagen emellan, så det är en högintressant match för de 1805 åskådarna som valt att besöka Sporthallen kvällen till ära. Med tio minuter kvar av matchen så drar Guif lite extra, men gästerna från Lund kan jobba sig tillbaka i matchen och det blir onödigt nervöst. Guif klarar dock av den uppkomna situation och vinner med 23-22. I och med detta resultat så fortsätter serietrean Guif sitt segertåg och är fortsatt obesegrade 2014.

Share