Ekman kvar till 2017

Ekman kvar till 2017

Eskilstuna Guifs Daniel Ekman har skrivit på nytt kontrakt som gäller till den 31 maj 2017 och det är en ytterligare viktig pjäs som förlänger de tre kommande säsongerna. Ekman är en av Eskilstunaklubbens stora framtidshopp och är en viktig spelare i det framtida Guiflaget som skall formas.
— Daniel är en av våra största talanger, han är uppfostrat i Sporthallen så det känns härligt att han vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss, säger Bosse Åslund som skött förhandlingarna.

Guiftränaren Kristjan Andrésson om Ekman:
— Det är alltid roligt när våra unga och lovande spelare väljer att fortsätta hos oss. Daniel har förvaltat det förtroende vi har gett honom de senaste åren på ett bra sätt. Det blir väldigt spännande att följa Daniel och hans utveckling de kommande åren.

Share