Webb-TV: United besegrade seriekollega


Under lördagseftermiddagen så var det återigen dags för träningsmatch när Eskilstuna United blev gästade av seriekollegan KIF Örebro.

Det var Närkingarna som var vassast från start och kunde ta ledningen med 0-1 i den åttonde minuten i en match som hemmalaget förde spelmässigt. Det såg ut i långa stunder att gästerna skulle få ta årets första seger, men så blev inte fallet. I den sjuttiosjätte matchminuten så gör nyförvärvet Gaëlle Enganamouit 1-1 efter att ha nickat in en hörna när hon nyligen blivit inbytt. Det skulle ta ungefär fem minuter innan det var dags för hemmapubliken att få jubla igen. 2-1 gör ytterbacken Annica Svensson efter att även hon fått chansen att nicka in ett mål vid en fastsituation.

I inslaget ovan kan ni bevittna intervju med Viktor Eriksson, tränare i Eskilstuna United och Tyresös DFF:s huvudtränare Leif Edeborg som var på plats och scoutade lagen.

Share