Lindgren och Pedersen förlänger

Eskilstuna Guif kan under helgen meddela att man förlänger med Jesper Lindgren till 2017 och Marcus Pedersen till 2015. Talangerna är födda 1995 respektive 1996 och kommer kunna vara framtida kuggar i Eskilstunalaget. Både Lindgren och Pedersen spelar i Guifs farmarlag HK GP i nuläget och är två viktiga spelare i lagets framgång.

Kristjan Andrésson om förlängningar:
— Han har redan nu fin fysik som han använder fullt ut i försvarsspelet. Med sin styrka, längd och fina skott kommer han att tillföra massor i vårt anfallsspel de kommande åren.

— Marcus är oerhört ambitiös, tar vara på alla träningstillfällen, styrka, kondition som handboll och jag är helt säker på att han kommer att visa upp sina handbollskunskaper för Eskilstunapubliken i Elitserien under kommande säsong.

Share