Guif utklassade serieledarna

Guif utklassade serieledarna

Eskilstuna Guifs segertåg fortsätter och klubben är nu obesegrade i de tolv (!) senaste matcherna. Senaste offret blev serieledarna IFK Kristianstad som utklassades i Sporthallen inför säsongens bästa publiksiffra.

Efter sextio summerade minuter kunde Guif vinna med enkla 34-21 (17-11) och det var siffror som rann iväg till sist. Gästerna från Skåne var med första tio minuterna i matchen, sen kom man inte mycket närmare. Matchens gigant var, Daniel Pettersson som gjorde åtta mål.

Målskyttar Eskilstuna Guif:
Daniel Pettersson 8 mål, Mathias Tholin 6, Viktor Östlund 5, Helge Freiman 3, Heimir Oil Heimisson 3, Fredrik Gustavsson 2, Emil Andersson 2, Rickard Åkerman 2, Jesper Lindgren 1, Richard Blank 1,  Alexander Stenbäcken 1.

Share