Ny parkering på gång ute i Gröndal

Ny parkering på gång ute i Gröndal

Just nu jobbas det hårt av ideella funktionärer främst från speedwayklubben Smederna med att säkerhetställa en ny parkeringsyta i Gröndal. Den som jobbat främst med arbetet att få bort sten och annat material är Smedernas banchef Mats Lundström som även tog ledigt förra veckan för att jobba med parkeringen. Idag tisdag, var han åter på plats med att få bort ”stenbumlingar” från ytan och förhoppningarna är att den nya  parkeringsytan skall vara redo till säsongen.
– Det har varit ett jäkla jobb och det är mycket kvar, sa han till Eskilstunanytt.se under tisdagsförmiddagen.

Det är i samarbete med företaget CRAMO klubben löst maskiner så att man kan bygga en ny parkeringsyta. Uppskattningsvis är den nya parkeringsytan på ungefär 100×100 meter.

Share