United värvar Italiensk landslagsspelare

Eskilstuna United satsar inför sin säsong i Damallsvenskan och nu är ytterligare ett förvärv klart. Italienskan Pamela Conti förstärker klubben. Conti har på meritlistan bland annat 95 landskamper för Italien och 31 mål för sitt landslag.
— Tack vare vårt samarbete med Sparbanken Rekarne har vi fått möjlighet till detta spännande nyförvärv. Vi är nöjda med att ha lyckats göra klart med Pamela Conti. Hon har egenskaper vi vill addera till vår spelartrupp och jag ser fram emot att ha henne här på plats, säger sportchefen Viktor Eriksson till klubbens hemsida.

Pamela ser fram emot att få spela i United-tröjan:
Jag är väldigt glad att komma till Eskilstuna och att få chansen att spela i Sverige. Jag är en teknisk spelare med stor internationell erfarenhet och hoppas kunna bidra med min erfarenhet, vilja att vinna och entusiasm.

Share