Cityseger i premiären

Eskilstuna City inledde säsongen 2014 på bästa sätt med en komfortabel seger mot gästande Ekerö på Tunavallen.

Det var City som tog kommandot från start och redan sju minuter in i den första halvleken gör Ludvig Wallinder ledningsmålet. Fler mål skulle det även komma i den första halvleken efter att City ständigt pressat gästerna. 2-0 kom genom Haris Cirak som nickade in bollen i mål den 26:e minuten efter en vackert slagen hörna. Men mer mål skulle det bli, 32:a minuten reducerade Simon Långh till 2-1 men närmare än så kom inte gästerna.

I den andra halvleken fortsätter hemmalaget mala på inför de 278 åskådarna på Tunavallen. 3-1 kommer i den 54:e minuten av Anton Carling efter att han fått en drömträff på volley ungefär 15 meter från målet. Efter det fortsätter City kontrollera matchen ju längre den går och har bud på fler mål. Och fler mål skulle det även bli när Emil Fritzell kan punktera matchen med 4-1 efter att City tilldömdes straff.

Share