Guif förlorade nagelbitare

Guif förlorade nagelbitare

Eskilstuna Guif hade under torsdagen möjligheten att ta ledningen i semifinalserien mot AHK, men den chansen tog man inte. Laget fick se sig besegrade med 20-21, där gästerna avgjorde i absolut sista sekunderna i Sporthallen.

Trots en ledning i paus med 12-11 i Eskilstuna Sporthall så räckte det inte hela vägen. Guif hade chans på chans i den andra halvleken och en storspelande Aron Rafn Edvardsson i målet. Trots det ville det inte gå vägen inför de 2102 åskådarna i Sporthallen. Gästerna från Västergötland kunde avgöra med blotta fyra sekunder kvar av matchen och vinna med 20-21. I och med dagens seger leder AHK semifinalserien med 2-1 och har chansen att avgöra på lördag i Alingsås. Om inte, så är det en ny match på måndag i Eskilstuna.

Målskyttar Eskilstuna Guif:
Rickard Åkerman 5 mål, Helge Freiman 4, Mathias Tholin 3, Daniel Pettersson 2, Richard Blank 2, Viktor Östlund 2, Emil Andersson 1, Daniel Ekman 1.

Målskyttar Alingsås HK:
Johan Nilsson 5 mål, Marcus Enström 3, Pontus Johansson 2, Markus Stegefelt 2, Daniel Tellander 2, Alexander Borgstedt 2, Fredrik Teern 2, Jesper Konradsson 2.

Share