Tre Smedförare kör Best Pairs

Tre Smedförare kör Best Pairs

Smederna offentliggjorde under torsdagen vilka förare som kommer delta i Speedway Best Pairs den 23 maj på Smedstadion. Det kommer vara två bekanta ansikten genom Peter Karlsson och Grigorij Laguta som kör, sedan får Eskilstunapubliken chansen att se nyförvärvet Kjastas Puodzuks på Smedstadions oval.

Efter två deltävlingar leder Australien med Chris Holder i spetsen på 20 poäng, tätt bakom har vi Danmark på 16 poäng och Polen 12 poäng. Sverige ligger på en fjärdeplats före Tyskland, Ryssland och Lettland. På två deltävlingar har Sverige kört in 7 poäng i den totala tabellen.

Laguppställningar Best Pairs:
Tyskland

1. Martin Smolinski
2. Kai Huckenbeck
15. Michael Härtel

Ryssland
3. Emil Sajfutdinov
4. Grigorij Laguta
16. Artem Laguta

Polen
5. Jaroslaw Hampel
6. Patryk Dudek
17. Maciej Janowski

Sverige
7. Andreas Jonsson
8. Peter Karlsson
18. Peter Ljung

Australien
9. Chris Holder
10. Darcy Ward
19. Davey Watt

Danmark
11. Nicki Pedersen
12. Niels-Kristian Iversen
20. Michael Jepsen Jensen

Lettland
13. Andzejs Lebedevs
14. Kjastas Poudzuks
21. Maksims Bogdanovs

Share