TV kan stoppas från speedwayarenorna

TV kan stoppas från speedwayarenorna

Den stora konflikten mellan Elitserieklubbarna och förbundet (SVEMO) fortsätter. Bägge parterna är nu långt ifrån varandra.
— Vi kan utifrån det konstatera att vi står så långt från varandra att en lösning i närtid inte är trolig. Då ESS lämnat ett slutbud som Svemo inte accepterar tolkar vi det som att förhandlingarna från ESS sida är avslutade. Vi (Svemo) har trots det skickat två förslag på lösning adresserade direkt till elitserieklubbarna. Tidsgräns för dessa två förslag är den 30 juni, säger SVEMO-ordföranden Håkan Leeman till TT.

Den 14 maj fick förbundet ett slutbud från Eitserieklubbarna men SVEMO valde att neka detta bud man fick. Nu kan det bli så att C More stoppas i Kumla.
— Jag utesluter inte att C More kommer att stoppas i Kumla, säger han till SVT.

Berlin fullföljer sitt resonemang till SVT:
—  Ge oss befogenheter att utnyttja tv-sändningarna genom att sälja in lokala sponsorer och kanske sälja in ett nytt liganamn. Det vi hela tiden hävdar är att arrangören, alltså elitserieklubbarna, måste få skäliga intäkter, säger han fortsättningsvis.

Share