Flertal kvinnor tror sig blivit drogade på Eskilstunarestaurang

Ett flertal kvinnor, i blandade åldrar, säger sig i helgen ha blivit i det närmaste utslagna efter att ha druckit måttligt med alkohol på en av Eskilstunas mest populära restauranger i Eskilstuna City. Enligt förstahandsuppgifter till Eskilstunanytt har man upplevt att man plötsligt, helt utan förvarning känt sig helt utslagen och blivit riktigt förvirrad.

— Jag kände mig plötsligt väldigt berusad men på ett annorlunda sätt. Efter en kort stund svartnade det bara och jag har diffusa minnesbilder. Enligt mitt sällskap blev jag helt förvirrad och började gå åt helt fel håll, innan jag helt enkelt satte mig ner mitt på gatan. Jag hade inte heller druckit särskilt mycket, bara lite rödvin inne på restaurangen och jag hade såvitt jag vet inte lämnat glaset obevakat.” säger en Eskilstunakvinna i 40-årsåldern till Eskilstunanytt.

Hon ska kort efteråt ha mått illa och börjat kräkas. Flera kvinnor har oberoende av varandra berättat om liknande upplevelser, och alla har det gemensamt att de druckit på den aktuella restaurangen. Om någon känner igen sig och har liknande upplevelser så ska man vända sig till Eskilstunapolisen på tel 114 14.

Share