Tre ytterligare artister klara för Parkfestivalen

Eskilstuna Parkfestival är den 7-9:e augusti i centrala Eskilstuna har nu fått tillskott av tre ytterligare artister. Det är Linnea Henriksson, Nicole Sabouné och Ninsunin Poli som kommer komma till Eskilstuna i början av augustimånad.
— Tidigare har vi berättat att Rix FM Festival inleder Eskilstuna Parkfestival torsdag den 7 augusti och att Jill Johnsson kommer uppträda på Strömsholmen den 8 augusti. Vi har jobbat hårt för att skapa ett brett program till årets festival och målsättningen har varit att alla eskilstunabor ska hitta något man blir nyfiken på eller vilja se i scenprogrammet. Det blir en salig blandning med Smedbälgarnas 40-årsjubileum, rock med Heavy Tigers, en latinamerikansk festival, dansuppvisningar, barnteater, konstutställning, prova-på-cirkus, loppis och en kappsegling på Eskilstunaån, säger Micke Lönngren, Evenemangschef på Eskilstuna Marknadsföring AB.

Sedan tidigare är dessa akter klara för festivalen:
JILL JOHNSON – LINNEA HENRIKSSON – RIX FM FESTIVAL – NICOLE SABOUNÉ – NINSUN POLI – HEAVY TIGER – SWINGFLY – PATRIK KOLAR AND HIS FUNKY FRIENDS – TIKKLE ME – HENRIC DE LA COUR – MIKE BEAT AND HIS HOPELESS STRUMMERS – ROSHAMBO – FENIX – THE ELECTRIC MZ – GRAND ORCHESTRA – LATINAMERIKANSK FESTIVAL MED RICHARD ORTEGA & SU SUEÑA – FAMA 5 – THE CUMBIATORS – BRASILIANSKA DANSFÖRENINGEN – VK ALEGRIA BATUCADA – ENTRE FRONTERAS KIDS – LAS REINETAS M.FL – KÅLDOLMAR OCH KALSIPPER MED CLUB KILLERS – CIRKUS LE FOU – DEN GALLOPERANDE DOKTORN – SMEDBÄLGARNAS 40-ÅRSJUBILEUM MED ARI HAATAINEN – SKYTTEMUSIKKÅREN – VOLVO MUSIKKÅR – ESKILSTUNA SPELMANSGILLE – BARNTEATER MED LOPPAN – KONSTUTSTÄLLNING – DANSUPPVISNING – ESKILSPHENIA – LIONS VETERANBILSUTSTÄLLNING – LOPPIS – ÅNGMASKINSKÖRNING – Å-RACET MED KAPPSEGLING, SEGLARSKOLA & PROVA-PÅ – PARKLEK MED AKTIVITETSOMRÅDE – MUNKTELLKALASET MED TRAKTORKORTEGE – 100 METER KONST & MUNKTELLSTADSLOPPET

Share