Åkerman klar för två nya år i Guiftröjan

Eskilstuna Guif har under torsdagen kommit överens med Rickard Åkerman om ett tvåårskontrakt. Niometersspelaren fick veta under årets början att han inte var önskvärd till den kommande säsongen, men nu har klubben ändrat sig.
— Åkerman har alltid varit en stor talang, säger Andrés Kristjansson som skötte förhandlingarna.

Åkerman är fortsatt tilltänkt niometersspelare under de kommande säsongerna och Guif vet vad han behöver jobba med.
— Åkerman har alltid varit en stor talang och vi har under längre tid diskuterat tillsammans med honom hur han kan ta nästa steg  i sin utveckling. Åkerman är en spelintelligent högernia som kan överraska motståndarna men nästa steg är att hitta jämnhet och förbättra fysiken. Just fysiska biten blir huvudfokus inför fortsättningen, säger Andrés i ett pressmeddelande.

Guiftränaren Kristjan Andrésson ser fram emot en spännande konkurrenssituation mellan Åkerman och Patrik Johanson.
— Rickard har fått stort förtroende de senaste åren och det blir riktigt spännande med han och Pava i högernio-positionen. Förutom en hälsosam konkurrens, då har de olika i spelstilar vilket ger oss fler alternativ.

Share