Berntzon uttagen till GP-kval!

Berntzon uttagen till GP-kval!

Smedernas Oliver Berntzon ersätter den svenske stjärnan Antonio Lindbäck i GP-kvalet som körs i tyska Abensberg på måndag. ”Vispen” har haft en strålande inledning på säsongen och får nu ett riktigt kvitto på att han gjort något bra.
— Det ska bli sjukt kul att få chansen, säger ”Vispen” till Eskilstunanytt.se.

Berntzon har inledningsvis på säsongen 2014 gjort flertalet bra insatser i Smeddressen. Under denna säsong så snittar han 1.842/poäng per heat. Dessutom så har han imponerat i moderklubben Lejonen i speedwayens allsvenska.
—  Det har gått bra i mina klubblag tycker jag och det finns fortsatt saker att jobba med. Men det är klart roligt att få chansen att få representera Sverige. Nu var Lindbäck tvungen att lämna återbud och då fick jag chansen.

I Abensberg så representeras Sverige även av ex-smederna Tomas H Jonasson.

Share