Andersson förlänger med Guif

Andersson förlänger med Guif

Robin Andersson som senaste åren har dragits med stora skadebekymmer är klar för två nya år med Eskilstuna Guif. Andersson visade framfötterna bland annat i första matcherna av semifinalsserien mot Alingsås, men sedan tog det stopp och det blev dessvärre inga fler matcher för säsongen.
– Robin är en av de största talangerna vi har fått fram i Eskilstuna Guif de senaste 10 åren och det är vår tro att efter 2 års skadeelände och rehabilitering kommer Robin att förstärka truppen ytterligare under kommande säsonger , säger Andrés Kristjánsson som skötte förhandlingarna i ett pressmeddelande.

Guiftränaren Kristjan Andrésson är väldigt nöjd med förlängningen.
– Vi bestämde oss för att gå försiktigt fram med Robin under våren när han var spelklar. Vi såg det som en investering i kommande säsonger både för Robin och föreningen. Vi är övertygade om att med Robin i laget kommer vi att dels ha större bredd men även flera alternativa sätt att spela.

Share