Programmet för Parkfestivalen är nu klart

Nu är programmet klart för Eskilstuna Parkfestival 2014 som går till stapeln den 7:e till 9:e augusti. Sedan tidigare är det klart att bland annat Jill Johnson, Linnea Henriksson och Rix FM Festival kommer att komma. Nu står det även klart att Ison & Fille kommer komma till festivalen som har ett väldigt stort utbud på artister detta år.
– Årets line-up känns mycket bra och nu har de sista pusselbitarna fallit på plats. Ison & Fille är väldigt populära bland de unga i Eskilstuna och duon Sharks är heta nykomlingar bland turnérande DJ’s, säger Micke Lönngren på Eskilstuna marknadsföring och fortsätter:
– På Parkfestivalen har vi både bredd och kredd och det oväntade vilket jag tycker särskiljer Eskilstuna Parkfestival från andra stadsfestivaler. Vi har ett stort fokus på kvalité, kultur, föreningsliv och gör i år en särskild satsning med VK Events för att skapa en färgsprakande latinamerikansk festival och vi sätter även ihop ett eget scenprogram för de minsta barnen i Rothoffsparken tillsammans med scenföreningen Loppan.

PROGRAM 2014:
JILL JOHNSON
LINNEA HENRIKSSON
ISON & FILLE
RIX FM FESTIVAL: AMANDA FONDELL, ROBIN STJERNBERG, JOHN DE SOHN, ULF NILSSON, BASIM M. FL.
NICOLE SABOUNÉ
NINSUN POLI
HEAVY TIGER
SHARKS
SWINGFLY
PATRIK KOLAR AND HIS FUNKY FRIENDS
TIKKLE ME
HENRIC DE LA COUR
HEARTBREAK
MIKE BEAT AND HIS HOPELESS STRUMMERS
FLAT FOOT
ROSHAMBO
FENIX
ON A WEDNESDAY
KIM CARLSSON
INTE MAGNUS UGGLA
THE ELECTRIC MZ
GRAND ORCHESTRA
KARIN INGGÅRDE
LATINAMERIKANSK FESTIVAL: RICHARD ORTEGA & SU SUEÑA MED DANSARE FRÅN TROPICANA, FAMA 5, THE CUMBIATORS, BRASILIANSKA DANSFÖRENINGEN, VK ALEGRIA BATUCADA, ENTRE FRONTERA, AXE CAPOEIRA, STHLM SALSA DANCE, SABOR LATINO URBANO, LAS REINETAS
CIRKUS LE FOU
DEN GALLOPERANDE DOKTORN
SMEDBÄLGARNAS 40-ÅRSJUBILEUM MED ARI HAATAINEN
SKYTTEMUSIKKÅREN
VOLVO MUSIKKÅR
ESKILSTUNA SPELMANSGILLE
SOMMARTORGET
KEY TOWN HARMONY
KÅLDOLMAR OCH KALSIPPER MED CLUB KILLERS (I SAMARR. MED PARKEN ZOO)
LATIN WORLD RHYTM
BURUNDISKA SLAGVERKARE
TIPSPROMENAD
BARNDAG MED LOPPAN
IDÉPARKEN
KONSTUTSTÄLLNING MED FORM & FÄRG
DANS & WORKSHOP MED KOMPANI 2
VETERANBILSUTSTÄLLNING
MEGALOPPIS
KVÄLLSÖPPET PÅ STADSMUSEET MED ÅNGMASKINSKÖRNING
UTSTÄLLNINGAR i RADEMACHERSMEDJORNA
PARKLEK MED AKTIVITETSOMRÅDE FÖR DE SMÅ
Å-RACET MED KAPPSEGLING & SEGLARSKOLA
ESKILSTUNALOPPET BY NIGHT
ESKILSTUNA ORIENTALISKA DANSFÖRENING
IDROTT ÅT ALLA
MUNKTELLKALASET MED TRAKTORKORTEGE, 100 METER KONST, MUNKTELLSTADSLOPPET
+ LITE TILL I TRE GRÖNA PARKER.

Share