Sommarbazar i Råbergstorp

Under fyra torsdagar under sommaren så kommer det att arrangeras ”sommarbazar” i Råbergstorp. Sommarbazaren är en del av projektet som heter LaRS och det handlar om att stärka identitet samt konkurrenskraft hos de som bor samt verkar i stadsdelarna Lagersberg, Råbergstorp och slutligen Stenby.
– Tidigare har vi haft likande arrangemang i Lagersberg som gjort succé, det har varit en bra blandning av åldrar och olika nationaliteter och en utmärkt plats att träffas på. Jag hoppas att det blir likadant i Råbergstorp. Sommarbazaren är dessutom en av få aktiviter som kan arrangeras i Råbergstorp trots lokalbristen som råder just nu på grund av renoveringar, säger Irène Karlbom Häll, projektledare för LaRS i ett pressmeddelande.

Sommarbazaren kommer arrangeras den första gången tisdagen den 26 juni, då kommer man få besök av slagverkaren Omar Joof som är gästartist på bazaren.

Program (enligt kommunens pressmeddelande):
– Torsdag 26 juni: Omar Joof, slagverkare från Västafrika som arbetat med artister som Dr Alban och Ale Möller.
– Torsdag 10 juli: Balansmannen, Lagersbergsbo som balanserar allt från krattor till bokhyllor på ansiktet.
– Torsdag 24 juli: Brasilianska Dansföreningen.
– Torsdag 7 augusti: Hemlig gäst! Musik och öppen scen.

Share