Skön Cityvinst i Linköping

City förlorade tungt för en vecka sedan mot Rynninge på Tunavallen med 1-4. Men idag studsade man tillbaka i Linköping mot Linköpings FC.

Redan i den tolfte minuten så gör City 0-1 genom Anton Carling som avlossar en frispark utanför straffområdet och det gav Eskilstunalaget en riktig drömstart. Knappa tre minuter senare så var det dags för Cityjubel igen. Serkan Pektas blir serverad en fin pass och undvek hemmalagets offsidefälla, vilket innebar att han kunde sätta 0-2.

Gästerna från Eskilstuna kontrollerade matchen på ett bra sätt och mer mål skulle det dessutom bli. I den 81:a minuten målar Pektas igen. Serkan får en fantastisk framspelning från Haris Cirak och slutresultatet 0-3 var ett faktum.

Just nu är City tvåa i Division 2 Södra Svealand, två poäng bakom serieledande Enskede.

Share