”PK” och ”Vispen” med i Sveriges bruttotrupp

”PK” och ”Vispen” med i Sveriges bruttotrupp

Smedförararna Peter Karlsson och Oliver Berntzon finns med i Sveriges bruttotrupp till Lag-VM. Truppen skall sedan gallras ned till fyra förare, till den första kvalsemifinalen som körs i Västervik i slutet av Juli för Sveriges del. Sverige tar sig an Danmark, Tjeckien och Lettland. Tar man sig vidare från kvalsemifinalen väntar vidare tävlingar i Polen.
– Det känns riktigt roligt! Men nu hoppas jag på att komma med i truppen som kör i Västervik, säger Oliver Berntzon till Eskilstunanytt.

Men efter din kometsäsong måste det kännas rätt givet att vara med i bruttotruppen?
– Jag tar aldrig något för givet. Det är kul att jag är uttagen i bruttotruppen, men som sagt vill jag vara med i Västervik. Jag vill visa vad jag kan för världen, säger han fortsättningsvis.

Resten av Lag-VM bruttotruppen:
Tomas H Jonasson
Peter Ljung
Linus Sundström
Kim Nilsson
Jonas Davidsson
Jacob Thorssell
Antonio Lindbäck
Andreas Jonsson

Share