Blommé lämnar United

Mittfältaren Vicki Blommé har inte fått chansen från start i år i Eskilstuna United, nu väljer Blommé att satsa på en tränarkarriär samt en civilkarriär i framtiden. Vicki har noteras för 66 matcher i Eskilstuna United och har under denna tid åstadkommit bland annat sex mål.
– Vicki har varit en viktig spelare i Uniteds resa och hon har en stor del i att vi nu spelar i Damallsvenskan. Hon är en oerhört lojal och professionell spelare som det varit roligt att träna. Vi önskar Vicki stort lycka till med vad som nu väntar henne, säger Uniteds tränare och sportchef Viktor Eriksson till klubbens hemsida.

Vicki själv om beslutet som är fattat:
– Jag känner väldigt mycket för klubben och jag har verkligen trivts med både mina medspelare, tränare och alla kring laget, så det känn att nu lämna. Jag är nöjd med mitt val att lämna, men jag kommer självklart sakna alla, säger hon och fortsätter:
– Det har varit 3,5 fantastiska år i United. Att ha fått uppleva resan från att vara nykomling i Söderettan till nå Damallsvenskan är något jag aldrig kommer glömma. Jag har trivts i klubben och jag har hela tiden utvecklats som spelare under min tid här. Jag tar många fina minnen med mig när jag nu lämnar klubben, säger Vicki.

Share