Tung Smedförlust på hemmaplan

Ikaros Smedernas tunga svit bibehåller sig och på tisdagskvällen så fick man återigen se sig besegrade. Piraterna från Motala som hade spetskompetensen som behövdes när matchen skulle avgöras. Gästerna kunde efter 15 heat stå som segrare med 43-47 inför 3898 åskådare.

Det var en jämn match på Smedstadion från det första heatet till det avslutande 15 heatet. Men skillnaden stavades toppåkare och när det behövdes så klev GP-stjärnorna Greg Hancock och Darcy Ward fram. Bland annat så började amerikanen Hancock med tre raka heatsegrar och det har nog aldrig någonsin skådats så magnifika starter ute på Smedstadion.

Trots ett tappert kämpande Smederna så fattas det lilla extra och dessutom att Mikkel Michelsen var borta gjorde inte saken bättre, Davey Watt som gick in som ersättare för dansken gick poänglös från matchen.

Share