Pektas klar för tvåa nya år i City

Eskilstuna City offentliggjorde under eftermiddagen att målkungen Serkan Pektas är kvar i klubben även säsongen 2015 och 2016. Serkan har tagit vägen i City genom ungdomsfotbollen och är nu en av klubbens viktigaste spelare.
– Jag trivs väldigt bra i klubben och känner att föreningen är på rätt väg. Det har varit ett roligt år så här långt och det fortsätter förhoppningsvis i höst. Mina lagkamrater är duktiga och vi är en väldigt skön grupp med bra sammanhållning just nu. Det är roligt att Magnus är tillbaka som tränare och så hoppas vi att Andreas kommer tillbaka snart och får fortsätta det han påbörjat, säger han till klubbens hemsida.

Sportchefen Victor Sundberg är nöjd över att kunna knyta upp Pektas ytterligare två säsonger:
– Otroligt glädjande nyheter att Serkan väljer att stanna hos oss. Arbetet vi påbörjat med ett lokalt, hungrigt lag kryddat med några eventuella förstärkningar utifrån fortsätter och att vi kan knyta upp Serkan är en väldigt viktig pusselbit i detta. Vårsäsongen som Serkan presterat är fantastisk och han har överträffat mina förväntningar, därför är det väldigt roligt att vi nu kan belöna honom med ett nytt kontrakt.

Share