Harrys alkoholtillstånd indraget

Harrys alkoholtillstånd indraget

Den populära restaurangen Harrys har blivit av med sitt alkoholtillstånd med omedelbar verkan.

Det skall Eskilstuna kommuns arbetsmarknad- och familjenämnd bestämt efter onsdagens sammanträde. Restaurangens tillstånd skall dragit in till största del efter den omskrivna studentkvällen som skedde i junimånad.
– De uppgifter som kommit fram i utredningen och som polisen beskriver är oerhört allvarliga. Bolaget och dess företrädare har varit nonchalanta och brutit mot de lagar och regler som finns för alkoholservering. Det har förekommit uppenbar överservering till ungdomar och det strider helt mot alkohollagens intentioner. Det är oacceptabelt och jag är idag rent av förbannad över ägarnas agerande. Jag kräver att restauranger i Eskilstuna tar det ansvar som följer med ett serveringstillstånd, säger Marie Svensson, ordförande i arbetsmarknads-och familjenämnden i ett pressmeddelande.

Share