Guif vann utan att imponera

Guif vann utan att imponera

Eskilstuna Guif besegrade Hammarby på söndagskvällen med 33-24 i Eskilstuna Sporthall inför 1500 åskådare utan att imponera mot Stockholmsgänget.

Det var Hammarby som tog taktpinnen från start i Sporthallen och det var ett tillsynes Guif som var minst sagt passiva. Gästande Hammarby var det laget som förde matchen, men Guif lyckades ändå att göra målen och matchen var jämn trots fördel för ”Bajen”. Hemmalaget Guif reste sig dock och kunde efter 30 spelade minuter ha ledningen med 17-13.

I den andra halvleken fortsatte hemmalaget att ha överläget. Man förvaltade ledningen på ett gott sätt även fast man fortsatt inte imponerade inför publiken i Sporthallen. Men det var en spelare i Guif som utmärkte sig. Det var Herdeiro Lucau som stod för flertalet fina parader under matchen och det gjorde att Guif hade den ledning man hade. Men sett till Hammarby så hade de svårt att komma tillbaka i matchen och när matchen väl summerades blev det slutställningen 33-24.

Mål, Eskilstuna Guif:
Atli Ingolfsson 4 mål, Tholin 4, Gustavsson 4, R. Andersson 4, Östlund 4, Johanson 3, E. Andersson 3, Pettersson 2, Ekman 2, Åkerman 1, Lindgren 1, Freiman 1.

Mål, Hammarby:
Pujol 5 mål, Pettersson 4, Szybanow 4, Pellas 3, Wenell 2, Andén 2, Wik Rydberg 2, Kvarnefalk 1, Morsten 1.

Utvisningar: Guif 2×2 min, Hammarby 4×2 min.

Share