Flera fall av misshandel i natt

Under natten till söndagen har det varit flertalet fall av misshandel som polisen varit tvungna att ta hand om. Det har närmare bestämt varit tre fall varav ett som var riktigt allvarligt.

Västra Åsgatan, 00.11: En 46-åring blev gripen för misshandel i relation efter att mannen tagit strypgrepp samt slagit sin flickvän. Kvinnan som även hon är 46 år var inte i behov av akutsjukvård. Gärningsmannen greps och förhörs under söndagen.

Nyforsgatan, 01.12: Ytterligare ett fall av misshandel i relation. En 38-årig man misshandlade sin flickvän som tur inte var i behov av akut sjukvård.

Rademachergatan, 01.59: En 23-årig man blev misshandlad och påträffades av en polispatrull. 23-åringen blev förd med ambulans till akuten och i nuläget finns det ingen gärningsman gripen för misshandeln.

Share