Östlund storspelade när Guif vann

Östlund storspelade när Guif vann

1330 åskådare hade på fredagskvällen tagit sig till Sporthallen för att se serieåttan Guif ta sig an seriefyran IFK Skövde i ett på förhand väldigt spännande möte.

Det var gästerna från Skövde som tog tag i matchen inledningsvis, men det var ett Guif som ryckte upp sig inför en givetvis tillfreds hemmapublik. Man gick ifrån och beskaffade sig en minst sagt stor ledning med 17-11 i paus och det var mycket tack vare Viktor Östlund som briljerade matchen igenom.

I den andra halvleken så byggde Eskilstunagänget på sin ledning och gästerna hade inte speciellt mycket att säga till om i Sporthallen. Guifs ledning gick från 17-11 till 31-21 och det var jubel i sporthallen när slutsignalen ljöd. Efter dagens seger mot Skövde tog Guif sig upp på en femte plats, dock en match mer spelad än Ystad och Drott.

Nästa match för är den 8:e oktober då man gästar IFK Kristianstad på bortaplan.

Share