Barnvagnsauktion till förmån för barncancerfonden

Barnvagnsaffären ”Babyproffsen” i Eskilstuna anordnar en auktion på en helt ny barnvagn av märket ”Kronan” där hela intäkten oavkortat skänks till barncancerfonden. Barnvagnen är värd 7000kr och auktionen hålls under februari månad. Bud kan lämnas både fysiskt i butiken där man också så kan titta på vagnen, samt på butikens facebooksida där man kan följa buden.

Eskilstunanytt träffade Madeleine Lord, en av medlemmarna i familjen Lord som driver butiken, varför gör Ni det här?

– Vi tycker fler företag borde göra aktiviteter som gynnar välgörande ändamål som cancerforskning och liknande. Nu hade vi tanken att uppmärksamma barncancerfonden den här gången samt givetvis att vi även tänkte skapa lite trafik till vår butik och facebooksidan. Det finns ju många som inte har facebook, eller som inte är så aktiva där, därför är det ju viktigt att även ha auktionen fysiskt i butiken. Barnvagnen kan du se i anslutning till denna artikel eller så besöker du Babyproffsens facebooksida: https://www.facebook.com/babyproffseneskilstuna
Babyproffsen har sin butik på Fraktgatan 2, alldeles intill Mått-Johanssons väg och nära Jysk och Sängjätten. barnvagnsauktion

Share