Rån mot Mediamarkt

Butiken Media Markt, vid Tuna Park i Eskilstuna rånade straxt före klockan halv sju på måndagkvällen. Polisen sökte efter en röd Volvo som gärningsmännen använde som flyktbil.

Det var vid 18:30 ikväll, en halvtimme före stängning, som tre maskerade personer, troligen män, kom in i butiken, beväpnade med en yxa. De roffade åt sig diverse varor till ett okänt värde och flydde sedan i en röd Volvo. Det fanns gott om personal och kunder i butiken men ingen ska ha blivit fysiskt skadad. Polisen har senare hittat den röda volvon som stod övergiven i Flacksta, som ligger nära butiken. Volvon är anmäld stulen. Polisen har ett flertal patruller, bland annat minst en hundpatrull som är engagerade i sökandet efter gärningsmännen. Polisen tror av någon anledning att gärningsmännen har flytt till fots från flyktbilen och att de därmed finns kvar i området kring Flacksta.

Share