Ny plats för den lilla brödbilen

Vi har tidigare berättat historien om den lilla ambulerande brödbilen, som nekades att stå på Fristadstorget med hänvisning till att tjejen som säljer det glutenfria brödet inte står inne i fordonet medan hon säljer bröd. Hon står utanför bilen på marken och då är det inte tillåtet att stå på torget enligt Eskilstuna Kommun. Nu har det hela löst sig genom att företaget Lysings Glutenfria fått tillåtelse att bedriva försäljning på parkeringen utanför barnvagnsaffären Babyproffsen i Valhalla industriområde. 

Idag tisdag var det tänkt att brödbilen skulle finnas där mellan kl 17 och 18, men på grund av köer i trafiken blev brödbilen försenad och kommer finns på plats cirka kl 18:30. Den som är intresserad av glutenfritt bröd kan besöka brödbilen på Fraktgatan 2 / Mått Johanssons väg 16 eller slå en signal direkt till Ida i brödbilen på telefon 073-805 87 27.

Share