Flera bränder i stan under natten

Det första larmet kom vid 23-tiden. En husvagn stod i lågor, vid Måstavägen i Slagsta. Familjen hade kommit hem från semestern och parkerat den vid kl 19. En familjemedlem hade sedan besökt husvagnen kl 21. Enligt brandkåren är det inte gasoltuberna som exploderat och det verkar inte som att branden startat vid batteriet. Vittnen uppger att branden började med en kraftig smäll som hördes vida omkring i bostadsområdet. Vid 3-tiden på natten kom ett larm om en brinnande motorcykel på Kvarngärdesgatan och straxt efter om en brinnande soptunna i Smörparken.

Vid 4-tiden inkom larm om en bil som brann i närheten av korsningen Ekängsgatan och Carlavägen (vid Djurgårdsgrillen).

Den senaste tiden har en rad bränder uppstått nattetid i Eskilstuna. Ofta är det bilar som av oförklarlig anledning börjar brinna.  

Share