Föreningar utan information om Bo-mässa

Återigen kommer kritik från de föreningar som har verksamhet i Munktellarenan, om bristande information när kommunen hyr ut anläggningen till andra verksamheter. Den kommande helgen arrangeras ”Bo-mässa” i Munktellarenan och under måndagen visade det sig att hela arenan är avstängd under vecka 46 för att arrangören behöver tid att bygga upp mässan. Bland de föreningar som stått helt utan information, märks Eskilstuna bordtennisklubb, som sent på måndagkvällen fick maila till sina medlemmar att all träning under veckan är inställd. 

Det är inte första gången som kommunen kritiseras för bristande information. Även tidigare har man hyrt ut lokaler till diverse evenemang utan att informera de föreningar som normalt använder lokalerna. Det har exempelvis varit loppmarknader som arrangerats och berörda föreningar har blivit helt överraskade när de kommer till arenan och deras ytor är blockerade av en annan verksamhet.

Share