Stor gömma med stöldgods upptäckt

Eskilstunapolisen har genom tips från allmänheten hittat en större tjuvgömma med vad som troligen är stöldgods. Det var under söndagen som det kom in tips till polisen om en misstänkt bil och föremål som troligen stulits under natten och som fortfarande fanns kvar i bilen. När polisen undersökte fordonet leddes man rakt in i en större gömma och nu har två personer, en man i 30-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern anhållits. 

Det hela började med en serie inbrott och stölder inom ett område på norr i Eskilstuna som har pågått en längre tid. Flera är drabbade och länge har tjuvarna kommit undan. Under natten mot söndagen hände dock något som tjuvarna inte räknat med, genom lyckliga omständigheter kunde några av de drabbade få vetskap om vilken bil som varit aktiv under natten och genom att kontrollera bilen kunde man se att den stod parkerad med stöldgodset kvar i inuti. När polisen blev informerad och kontrollerade bilen visade det sig att man var något stort på spåren. Man har nu spärrat av ett område för att i lugn och ro kunna gå igenom fynden. Polisen tror att det kan vara en ganska stor omfattning på det hela.

Share