Butiker tvingas anpassa till Corona

Pandemin påverkar i hela världen och även de lokala butikerna i Eskilstuna tvingas ändra sina arbetssätt. Hos Babyproffsen i Eskilstuna brukar man anordna kampanjdagar två till tre gånger om året för att erbjuda barnfamiljerna att kunna fynda till bra priser.

Kampanjdagen i mars ställdes in helt men höstens kampanj körs nu på tre dagar (27-29 oktober) istället för en dag, allt för att minska trängseln och minska riskerna för smittspridning.

– Genom att erbjuda handsprit till alla besökare i entrén och påminna kunderna om att hålla avstånd så hoppas vi att ivriga fyndare ska slippa bli smittade, samtidigt som vi kan tillgodose våra kunders önskemål om att göra något riktigt trevliga fynd, säger Magnus Lord, en av delägarna.

Länk till erbjudandena: https://mailchi.mp/babyproffsen/erbjudanden27_29okt

Share