Blommé klar för ny säsong i united

Blommé klar för ny säsong i united

Eskilstuna United har valt att förlänga med mittfältaren Vicki Blommé över kommande säsong till att börja med. Vicki Blommé som tidigare är känd som Hellenberg kom till United redan innan säsongen 2011 och går nu in på sin fjärde raka säsong i United-tröjan.
Den gångna säsongen i Elitettan startade Vicki 25 av 26 matcher och noterades för tre mål.

– Säsongen 2013 var en fantastisk säsong där vi överträffade allas förväntningar. Det var en otrolig prestation av oss att vinna serien och det är något jag alltid kommer minnas, säger Vicki till eskilstunaunited.se.
Hon fortsätter
– Det känns kul och inspirerande inför 2013. Att spela i Damallsvenskan har varit en dröm sen jag var liten och att nu få göra det med det här laget ska bli riktigt roligt. Jag trivs jättebra i klubben och det känns kul att vara en del av satsningen som klubben.

– Vicki har varit en viktig spelare för oss i flera säsonger och har hela tiden tagit steg i sin utveckling. Årets säsong var nog Vickis bästa i United hittills och jag ser fram emot att fortsätta arbeta med henne ytterligare en säsong, säger Uniteds tränare och sportchef Viktor Eriksson till hemsidan.

Share